Spabad utomhus?

Spabad utomhus

Spabad utomhus. Det är vad den här sidan handlar om. En egen sida som vi har gjort endast för spabad. Här kommer vi att presentera våra nyheter när det gäller spabad och tillbehör.

Tänk att kunna bada utomhus året om. Att alltid ha ett varmt spabad som står och väntar när man känner för ett bad. Att kunna krypa ner i det varma vattnet ,sätta på massagemunstyckena och titta ut över en stjärnklar himmel. Det låter väl härligt? Men vilket spabad ska man välja? Vårt förslag är att välja ett spabad med rejäl isolering, låg driftskostnad, tillgängliga reservdelar och att välja ett företag som kan hjälpa dig om det blir problem med ditt spabad.

Vårt företag heter Pooltorget och vi har varit 13 år i pool- och spabranschen. Titta gärna in på vår hemsida:

www.pooltorget.se för att se vårt fullständiga sortiment. Förutom spabad säljer vi även pooler, pooltak, pooltillbehör såsom poolvärmepumpar, kopplingar, kemikalier till pool och spabad och mycket, mycket annat.

Man ska kunna handla i webshopen eller slå en signal eller maila. Vi har förmånliga finansieringsalternativ, även räntefria alternativ via Sweetpay. Ett mycket enkelt sätt att betala via faktura eller avbetalning.

Vi kommer ha flera olika serier och modeller av spabad så det kommer verkligen finnas en modell för allas smak och plånbok.

Vi erbjuder även service av spabad och tillbehör. När du köper ett spabad av oss skickar vi med ett startkit med kemikalier och en liten broschyr hur man ska sköta vattnet i sitt spabad så att det alltid är fräscht och rent.

Kom gärna in i vår butik på Stallarholmsvägen i Högdalens Industriområde där vi har några visningsmodeller.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Websiten är under uppbyggnad..... Avvisa